INCARCARE FREON R1234yf

Incarcare freon auto R1234yf

Recomandata a se efectua la fiecare 2 ani, si in mod necesar si ori de cate ori apar probleme, operatiunea de incarcare cu freon este deosebit de importanta pentru buna functionare a instalatiei de aer conditionat.

Auto Zone Bogdan SRL. va ofera servicii complete de incarcare cu freon R134a si incarcare freo R1234yf. Avem cel mai nou agent de climatizare (freon) de pe piata din Bucuresti, respectiv Romania.

Oferim cele mai bune preturi pentru incarcare auto cu freon ecologic (R1234yf) - oferta 99 lei / 100 grame (include ulei si substanta de contrast).

Avem aparate de ultima generatie cu care efectuam incarcare freon, verificare instalatie si ungere instalatie cu ulei. Aparatele pentru incarcarea cu freon sunt:
- Aparat TEXA 705R pentru freonul vechi R134a
- Aparat TEXA 707R pentru freonul ecologic R1234yf

AGFR Asociatia Generala a Frigotehnistilor din RomaniaPersonalul este calificat la A.G.F.R. (Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania) - asociatie profesionala, neguvernamentala, autonoma, recunoscuta conform legii ca avand personalitate juridica, care isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor frigorifice.

Fronul ecologic R1234yf a fost conceput in urma unor cercetari comune de catre DuPont si Honeywell, pentru a inlocui refrigerantul R134a fiind foarte poluant, daca acesta ajunge in mediu inconjurator distrugand stratul de ozon. Diferenta foarte mare dintre freonul R134a si R1234yf este aceea, ca fronul R1234yf este de peste 1000 de ori mai nepoluant, daca masina dumneavoastra in va pierde si acesta ajunge in mediu inconjurator. Atunci cand climatizarea masinii nu mai functioneaza, instalatia de climatizare auto poate sa aiba un "por" (o fisura) pe tubulatura, iar freonul auto ajunge sau a ajuns deja in mediul inconjurator.

OFERTA DE 99 LEI / 100 GR (include substanta de constrast si ulei)

Auto Zone Bogdan SRL, este o firma tanara si intr-o continua modernizare, folosind aparatura de ultima generatie si produse profesionale. Freonul R1234yf este unul nepoluant si este recomandat de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania pentru a se incarca, a se completa sau a se inlocui freonul, pe toate masinile care-l folosesc, marea majoritate sunt masinile noi, construite dupa 2014.

!!! ATENTIE: O incarcare cu un freon necorespunzator a instalatiei de climatizare a masinii dumneavoastra, duce la stricarea instalatiei de racire (compresor, valve, tubulatura, etc.). Fiecare masina foloseste o varianta de freon cu care a fost construita. Nu incarcati instalatia cu alt freon, pentru ca se va strica!!!

Din 2011, toate masinile noi construite trebuie sa fie echipate cu un sistem de climatizare avand un freon ecologic ("prietenos cu mediu inconjurator"), conform DIRECTIVA EUROPEANA 2006/40/EC.

OFERTA DE PRETURI:

FREON ECOLOGIC R1234yf - 99 lei / 100 grame
FREON VECHI R134a - 149 lei / 600 grame
-- substanta de contrast si ulei inclus in pret!
Sfat: Pentru a preveni defectarea instalatiei de climatizare, respectiv pentru a mentine buna sa functionare, recomandam utilizarea acesteia in mod regulat!

Informatii aditionale

Aparat incarcare freon ecologic R1234yf- Procesul in urma caruia are loc incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare este precedat intotdeauna de verificarea atenta a circuitului, indepartarea umiditatii si a eventualelor impuritati.
- Ulterior, prin utilizarea unui echipament special (foto), are loc vidarea instalatiei, respectiv incarcarea acesteia cu freon.
- Etapa finala presupune efectuarea unor teste specifice pentru a asigura functionarea instalatiei la parametri normali.

BRANDURI AUTO: