FOLIE AUTO LLUMAR

LLumar - protectie solara si nu numai...

Renumite pentru calitatea inalta a stratului antizgariere, fiabilitatea sporita si gradul ridicat de protectie pe care il ofera, foliile auto LLumar reprezinta optiunea nr. 1 pentru majoritatea posesorilor de autovehicule din Romania. Fie ca iti doresti un confort termic sporit pe timp de vara, o protectie adecvata impotriva razelor UV sau a luminii solare orbitoare, foliile auto LLumar sunt tot ceea ce ai nevoie.


LLumar conduce detasat! D1


Conform unui studiu efectuat la sfarsitul anului trecut, LLumar detinea in 2013 o cota de piata de 60%, de patru ori mai mult decat Suntek si mai mult decat dublu fata de 3M. 

Noi am ales LLumar !

LLumar

In atelierul nostru montam in exclusivitate folie auto LLumar, si asta nu doar pentru ca este brandul preferat de 60% dintre posesorii de autovehicule, ci pentru avantajele directe pe care acesta le ofera. Fara a lua in considerare raportul calitate/pret excelent, iata care sunt principalele motive pentru care am facut aceasta alegere:

  • aspect optic inegalabil, durabilitate si fiabilitate inalta
  • performanta si protectie maxima impotriva razelor UV
  • capacitate sporita de reducere a temperaturii in habitaclu
  • strat antizgariere si stabilitate foarte buna a culorilor

Follile auto LLumar sunt recunoscute pentru reducerea temperaturii interioare cu pana la 16℃, asigurand in acest fel un confort termic foarte ridicat, concomitent cu reducerea semnificativa a consumului de carburant determinata de functionarea in sarcina redusa a instalatiei de climatizare.

Mai mult decat atat, foliile auto LLumar sunt recomandate de catre "Skin Cancer Foundation" drept cel mai eficient protector impotriva razelor UV!

Contacteaza-ne

Poti efectua chiar acum o programare la numarul de telefon 0765.909.411 sa lasandu-ne un mesaj la pagina noastra de contact.


Cum arata folia LLumar AIR:

Si nu uita ...

Auto Zone Bogdan S.R.L. este o echipa de profesionisti ! Asiguram intotdeauna un montaj de cea mai buna calitate, si asta fara a demonta nimic de pe autoturismul tau. De asemenea, acordam o garantie de pana la 7 ani pentru folie iar in plus, pentru a nu intampina probleme la controlul in trafic, eliberam certificat de conformitate care atesta omologarea foliilor de catre Registrul Auto Roman.

BRANDURI AUTO: